SWZ Zonhove map cover
SWZ Zonhove map friet
SWZ Zonhove map soep
SWZ Zonhove map alle tabbladen
SWZ Zonhove map foldertjes
SWZ Zonhove map tabbladen 2
SWZ Zonhove map taart
SWZ Zonhove map blender
SWZ Zonhove map brood
SWZ Zonhove map achterzijde
No items found.

Homogeen gemalen voeding

De Stichting Samenwerkende Woon- en Zorgvoorzieningen (SWZ) is actief in de regio’s Zuidoost- en Noordoost-Brabant. Daar wordt professionele zorg en ondersteuning aan lichamelijk (meervoudig) gehandicapte kinderen, jeugdigen en volwassenen gegeven. Ook mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen bij SWZ terecht.

SWZ Zonhove heeft zich gespecialiseerd in het be­reiden van smakelijke, verse, gemalen voeding omdat zij haar bewoners met slik- of kauwproblemen een heerlijke en veilige maaltijd gunt. Van boterham met kaas tot broodje hamburger en alles wat ertussen zit.

Ontwerpkantoor kreeg de opdracht om alle verzamelde recepten en de maaltijden mooi en smakelijk te presenteren in een verzamelband. Maar hoe breng je gemalen voeding mooi in beeld? Bij het malen van voeding worden kleuren wat troebel en ziet het geheel er minder aantrekkelijk uit. We kozen voor een illustratieve oplossing. Illustraties spreken tot de verbeelding en ook het malen van het voedsel kan goed verbeeld worden door middel van de gekozen techniek: gekleurde transparante vormen die elkaar overlappen. Ontwerpkantoor ontwierp de verzamelband en maakte illustraties voor omslag en tabbladen.

Een lust voor... het oog!

Opdrachtgever
Stichting Samenwerkende Woon- en Zorgvoorzieningen
Categorie
Illustraties
Identiteit
Boeken